Dag 246 - Utsikternas utsikt!

Här kommer en bild tagen från vårt hotellrum. Vi bor precis vid Times Square med utsikt över Meatpacking District. Kunde inte blivit bättre!

Dag 245 - Snart dags för New York!

Ja, tidigt imorgon bitti bär det av till New York och Model UN. Jag ska hem och packa efter att ha träffat min grupp (om någon behagar att dyka upp) och tränat. Jag vet inte hur stor del av vår lektionstid har gått åt till att prata kläder, packning och väskor. Herregud. Det var på tal om att vissa skulle checka in två väskor. Detta för sex dagar. När jag sa att jag tänkte åka med handbagage tittade läraren på mig som att jag var knasig.
Eftersom att jag missar övriga lektioner i en vecka så har jag haft lite att ta igen den här helgen men det blev ändå en mycket trevlig lördagskväll. Här ovan är jag, MaryBeth och Matthew ute på Mulligan´s.
Ha en fortsatt trevlig söndag nu så hörs vi i veckan!

Dag 243 - Vår i Normal!

Den här veckan har flugit förbi! Det har, eller är, mycket att göra innan måndag då jag åker till New York med min Model UN klass. JAg tänkte försöka beta av ett par uppsatser och uppgifter innan och det är på gång! Jag ska bl.a. skriva en uppsats relaterat till det vi ska spela upp på finals-dagen i teatern. Jag och min partner hade apropå det vår obligatoriska repetition inför klassen med läraren i onsdags. Det höll på i en timme och en kvart vilket var ungefär en timme för mycket men det gick bra så det är så skönt att det iaf är avklarat!
Imorgon ska jag ta och ta tag min uppgift i golfkursen som innebär att jag ska skriva kortfattat om golfens historia. Jag fick välja på det och bl.a. att designa tre golfhål men jag känner inte riktigt att jag ska ge mig in på att rita golfhål. Jag har också varit med på en muntlig förhandling i Appellate Court, i ett mordfall. Det fallet var ungefär som en film så det skulle inte förvåna mig om den kommer som en rulle om några år. Det är en gammelmormor som sitter inne för mord på sitt barnbarnsbarns pappa och tre andra var hemma när det hände men ingen hade sett något och hon erkände men hennes fingeravtryck fanns inte på vapnet, sen var det privatdetektiver som var anlitade med mera. Ett riktigt drama verkade det iaf vara.

Dag 238 - Äntligen vår!

I helgen har våren kommit hit till Illinois! 24 grader och sol igår toppades med 27 grader idag. Det har varit en underbar helg som av förklarliga skäl tillbringades ute mestadels. Nu hoppas jag att det fortsätter så här!

Dag 231 - Söndag

Hej hopp! Det har varit lite dålig uppdatering här tycker jag! Nu är det söndag och en helg med underbart väder har passerat. 25 grader har det varit idag så inga klagomål här inte. Tyvärr tror jag inte att värmen är här för att stanna riktigt än men snart så! Här har det inte hänt så väldans mycket på sistone. Det har blivit en hel del zumba och i fredags var jag på födelsedagsfest. Jag har också hunnit med att USA-deklarera vilket var ett helt projekt, detta trots att jag inte ens arbetat i landet. Det var nummer och frågor åt höger och vänster men nu är den iaf ivägskickad. Det stod också att jag måste spara min deklaration och ta med mig den om jag besöker USA inom tre år. Tycker jag sammanfattar det där deklarerandet ganska bra.

RSS 2.0