Dag 56 - Sommar och sol!

Vädret går det inte att klaga på i den här staden! Den här bilden är tagen imorse på Quaden och i bakgrunden ser man College of Business där jag är två dagar i veckan.  Det är sällan ett moln på himlen och i helgen ska det bli 29 grader och sol. Känns konstigt men det blir nog att hänga vid vår pool i helgen. Trots att det är oktober.
Igår såg jag och Sophie till att vi även ska få sol och bad i vinter. Vi bokade vår resa över jul och nyår och det känns helt underbart! Vi flyger ner till Miami och åker sen förhoppningsvis på en kryssning till Key West och Mexico med Emma, Axel och Robert, men det är inte helt spikat, sedan blir det några dagar i Miami innan vi flyger ner till Puerto Rico för att spendera en och en halv vecka där med sol, bad och regnskogar förhoppningsvis!
Här rullar vardagen annars på, men igår så gick vi ut Downtown, var riktigt skoj, dock lite segt idag i skolan istället men men, det får man ta. Nu inväntar jag home delivery och sedan ska vi iväg till några brasilianska utbytesstudenter för att sedan gå ut lutar det åt!
Thank God its Friday!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0