Dag 18 - Första cagpartyt!

Just nu sitter jag på biblioteket och det är stekhett ute vilket ger lite ångest men det är sånt man får ta. Tänkte passa på att skriva lite om fredagen. I fredags var tanken att vi skulle gå ut på nån klubb men det blev inte så. Vi hamnade istället på ett antal olika fester som var av helt klart varierande kvalitet. Matthew, som vi lärt känna, hans syster och några kompisar till honom tog istället med oss på hemmafester.
Sammanfattning:
Fest 1:
Om blickar kunde döda. När vi klev in där satt de och kollade på amerikansk fotboll, shottade lightöl ur ljusrosa plastglas och tjejerna försökte sakta men säkert ha ihjäl oss med gliporna från deras turkosa ögonpennor. Vi stannade alltför många sekunder för länge.
Fest 2:
Här fick vi betala 5 dollar och drick hur mycket hela kvällen. Har fått lära mig att en beer cag tar 157 liter. Ganska mycket det. Det är den ni ser här uppe. Var ganska tacksam att det inte var hemma hos mig och Lena då den stod på en heltäckningsmatta vilket var sådär mysigt. Det var flera lägenheter som hade festen tillsammans och vi fick uppleva både vardagsrum med Donkey Kong-tema, beer pong och ett dansgolv som hade heltäckningsmatta, toapapper i taket och elektrobelysning. Man kanske kan få sig en bild i huvudet men trevligt hade vi på det iaf! Där hade vi kunnat stanna ett tag till men vi fick höra att polisen var i närheten och stannat till utanför så då fick man ju en tiondelspanik eftersom jag som är över 21 år blir straffad om jag dricker i samma rum som en som är under 21 år. Anna och jag hällde då ut ölen i handfatet , slängde in muggarna i städskåpet och stack ut.
Fest 3:
Nästa fest var vi på ung lika länge som den första. Välkomnandet där var heller inte så trevligt, det första Lena fick höra var "What the fuck are you doing here?".
Fest 4:
Vi hamnade tillslut på Tvåan där vi var i onsdags innan det blev hemgång!
Hemgång:
Vi alla gick utom Anna som fick skjuts av en polis hem då hon inte kunde få tag på någon taxi. Polisen är fr.o.m. nu Normals fjärde taxibolag.

Kommentarer
Postat av: Lena

Haha, älskar sammanfattning av den kvällen. Måste nästan maila ut den till mina kompisar också!

2010-08-30 @ 07:18:03
Postat av: Anna

Den får gå som nyhetsbrev.

2010-08-30 @ 14:18:45
Postat av: Christine

Haha fest två var ju klockren! Kan verkligen se framför mig hur du i panik hällde ut ölen! Vet precis hur du känner :D

2010-08-31 @ 02:46:15
URL: http://christineitampa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0